Allpresan Diabetic serien

Fodcreme til diabetikere

 

 

 

 Allpresan Diabetic Skumcreme 5%

Diabetic cremerne har fået stemplet "medical Device" i Tyskland og er derfor godkendt til diabetikere.
Cremen lægger et finmasket net på huden, hvor den sørger for at forøge fugtinholdet i huden, uden at lukke til, således at svedkirtlerne ikke forstyrres. Til forskel fra Pedicare Serien, er der bla. Pentavitin i denne serie, der sørger for yderligere fugttilførsel.
5% er til den let tørre/normale hud - eller til diabetikeren der har en ekstra tynd og sensibel hud.
 

 

 

 

 

Allpresan Diabetic Skumcreme 10%

Diabetic cremerne har fået stemplet "medical Device" i Tyskland og er derfor godkendt til diabetikere.
Cremen lægger et finmasket net på huden, hvor den sørger for at forøge fugtinholdet i huden, uden at lukke til, således at svedkirtlerne ikke forstyrres. Til forskel fra Pedicare Serien, er der bla. Pentavitin i denne serie, der sørger for yderligere fugttilførsel.
10% er til den tørre hud.
 
 

 

 

 

 

Allpresan Diabetic skumcreme 10% med sølv

Diabetic cremerne har fået stemplet "medical Device" i Tyskland og er derfor godkendt til diabetikere.
Cremen lægget et finmasket net på huden, hvor den sørger for at forøge fugtinholdet i huden, uden at lukke til, således at svedkirtlerne ikke forstyrres. Til forskel fra Pedicare Serien, er der bla. Pentavitin i denne serie, der sørger for yderligere fugttilførsel.
10% med SØLV er til den tørre hud, der er stresset og har brug for noget beroligende, eller til eksemhud/psoriasishud med revner.

 

 

 

.

 

 

 

Allpresan Pedicare serien

Fodcreme til almindelige fødder

 

 

Allpresan Pedicare 5% med mikrosølv, 125 ml

Allpresan med mikrosølv er antibakteriel og meget beroligende på tør, rød hud. God til at optimere helingen af småsår/ar. Også meget velegnet til eksemhud/psoriasishud, som er meget tør og sprækket. Når huden er helet op på psoriasishud, anbefales det at skifte til 10% eller 15% der kan løsne den forhornede hud.

 

 

 

Allpresan Pedicare 10%, 125 ml

Allpresan 10% er til den tørre eller meget tørre hud. Allpresan 10% binder høj-dosis fugt til hudcellerne uden at danne en hinde. Allpresan er derfor, ligesom de andre Allpresan produkter i pedicareserien, meget velegnet til diabetikere. Allpresan er fri for parfume og konservering.  (Til diabetikere med meget tynd hud anvendes 5%)

 

 

 

 

Allpresan Pedicare 15%, 125 ml

Allpresan 15% giver høj-dosis fugt til meget tør hud, eller hælrevner. Giver god fugt uden at lukke hudens porer til og er derfor meget velegnet til diabetikere. Anvend den evt. sammen med den lækre lipid-salve.
HUSK at skummen altid er basis i Allpresan hudpleje, da den trænger i dybden - det kan en creme ikke! Lipid salven anvendes som supplement til at hele revner op udefra.

 

 

 

.

 

 

 

Allpresan SkinCair serien

Luksusudgaver af Allpresans cremer.

Til Dem der ønsker lidt ud over det sædvanlige

Allpresan SkinCair, Håndskum, 100 ml

Denne Allpresan Skincair håndskum, 100 ml, er utrolig populær! Hænderne bliver bløde og huden gennemfugtet.BEMÆRK Indeholder parfume; dufter frisk!
Mange kunder der kender pedicare og ved hvor godt den virker, vil også gerne have en håndcreme med hjem.